Jemná lososová pěna

27.1.2016
Kategorie
Počet porcí 4 porce
Vybavení
procesor 200 ml
nůž na maso
šlehací nástavec
Doba přípravy
30 minut

Suroviny

  • 100 g
    filetu z lososa (i uzeného)
  • 150 g
    bílého krémového sýra
  • 100 ml
    smetany
  • 1 ks
    křen (nebo dle chuti)
  • 1 ks
    limetka
  • kůra z ½ citrónu
  • špetka soli a pepře

Postup

  1. Křen a tence okrojenou citronovou kůru najemno nasekáme pomocí procesoru.

  2. Filet z lososa rozmixujeme pomocí nože na maso.

  3. Do lososové pěny zamícháme sýr a křen se šťávou z limetky.

  4. Pěnu vyšleháme pomocí šlehacího nástavce až ztuhne a promícháme se zbytkem přísad.

  5. Osolíme, opepříme a ozdobíme dle svého vkusu.

Recenze

Žádná recenze.

Napište první recenzi na recept: “Jemná lososová pěna”

*

Souhlasím