Vaše dotazy

Pokud jste nenašli odpověď na vaši otázku v často kladených dotazech (FAQ), můžete se nás zde v komentářích ptát na cokoli, co vás zajímá ohledně používání a provozu tyčových mixérů a příslušenství bamix. K položení dotazu musíte být přihlášeni.

5 thoughts on “Vaše dotazy

  • 9.5.2017 v 10:39
    Permalink

    Dobrý den,
    uvažuji o koupi tohoto mixéru a chtěla bych se zeptat, zda je možné speciálním nástavcem na šlehání ušlehat i jeden bílek z normálního slepičího vejce velikosti M. na vašem videu máte 3 bílky a já na větší počet vajec používám robota.
    děkuji za odpověď
    Tereza H.

    Reply
  • 4.3.2018 v 12:08
    Permalink

    Dobrý den,
    prosím Vás o radu, jak ušlehat bílky s cukrem do pěny. Do spousty dezertů šlehám pohromadě bílky s cukrem kvůli lepší konzistenci sněhu. Pokud použiji šlehací nástavec, bílky jsou řídké. V normálním robotu šlehám šlehacími metlami bez problému.
    Děkuji

    Reply
    • 11.3.2018 v 15:02
      Permalink

      Dobrý den,

      jak ušlehat bílky můžete vidět v našem videu https://youtu.be/nhxOeIHsLcg?list=PLAHU8EXbZrGiVvF3eUhMZ4oiU717FOVuc Dále doporučujeme bílky šlehat určitě ve vyšší užší nádobě, optimální je množství 2-5 bílků, pokud šleháte více bílků, je sníh z robotu nadýchanější, nicméně pokud máte sníh po ušlehání bamixem tekutý, může být hlavní problém v noze mixéru, tj. může už mít dost za sebou a výrazněji se zahřívá, což šlehání sněhu neprospívá. Tuto skutečnost můžete zjistit po vytažení mixéru ze sněhu, kdy máte na hřídelce a násuvné části šlehacího nástavce zatuhlou sněhovou krustičku – bílky se natavily na hřídel. V takovém případě doporučujeme výměnu nohy mixéru v našem autorizovaném servisním středisku https://www.mujbamix.cz/jak-to-funguje

      Reply
      • 21.4.2018 v 23:03
        Permalink

        Dobrý den,
        nemám problém s vyšleháním samotného bílku, ale pokud je s cukrem, tak mi to nejde. Zkoušeli jste šlehat i s cukrem?
        Děkuji

        Reply

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

*

Souhlasím